TempSure® Envi

För minskade rynkor och stramare hud.

Flera applikationer. Oändliga möjligheter.

CynoSures TempSure Envi-teknik värmer djupt ner i huden för att regenerera kollagen och minska rynkor på pannan, ögon, kråkfötter, mun m.m. Andra indikationer inkluderar hårepilering, telangiectasia och milia.
 

Bland alla de invasiva ingreppen, injektioner, kemikalier och oräkneliga krämer och drycker som finns tillgängliga på marknaden som påstår sig motverka tecken på åldrande, är vår TempSure Envi-behandling en enkel lösning som ger omedelbara och synliga resultat.

 

Det icke-kirurgiska svaret på en omedelbar ansiktslyftning och vacker hud. TempSure Envi är en revolutionerande behandling som arbetar för att minimera fina linjer och rynkor, omedelbart lyfta och strama upp huden, minska porernas tydlighet och reducera celluliter på kroppen.

TempSure Envi Handstycke. Meditech Scandinavia

Ett icke-kirurgiskt ansiktslyft

FDA-godkänd och TGA-listad, TempSure Envi använder intelligent hudstramningsradiofrekvensteknologi för att på ett säkert och icke-invasivt sätt värma upp de djupaste lagren i huden för att regenerera kollagen och förbättra rynkor. Inklusive panna, linjer, kråkfötter, mun och rynkor på hakan.

 

Jämfört med anti-agingbehandlingar som botox och fillers som tillfälligt stramar och fyller huden, arbetar TempSure Envi® för att försiktigt värma upp huden under de ytliga skikten. Detta för att trigga kroppens naturliga svar för att producera nytt kollagen och öka cellförnyelsen.

 

Enligt Dr Varun Sharma från Kosmetikkliniken för hudföryngring är botox och fyllmedel bara en provisorisk lösning:

 

”Med tiden förlorar vi kollagen ganska snabbt, och när vi gör saker som botox eller fyllmedel är det egentligen bara en plåstringslösning, eftersom inget av detta adresserar kollagenförlusten. Så vad detta (TempSure Envi®) gör är att komplettera en övergripande helhetssyn på positivt åldrande. Genom att stimulera kollagen förbättrar det rynkor, celluliter och volymförlust genom att orsaka en fyllig effekt. ”

Therapeutic Logic Control (TLC) aktiverar en timer när vävnad har uppnått terapeutisk temperatur, vilket möjliggör korrekt tillförsel av RF varje gång. Behandlingar är säkra för alla hudtyper och 96% av patienterna beskrev TempSure® som bekvämt.

 

Klassens bästa temperaturavkänning med upp till 100 gånger snabbare svarstid än konkurrenter. Säkra, konsekventa och tillförlitliga behandlingar för RF-hudstramning. 

 

  • Kraftfull 300 W-generator med 4 MHz RF-effekt.
  • Tre storlekar på handstycket. Varierar från 10 mm till 20 mm för anpassningsbara behandlingar.
  • Lugnande spa-toner som levereras under behandlingen för ökad patientnöjdhet.

Före & Efter

Se resultaten du kan uppnå med TempSure® Envi
Föregående bild
Nästa bild

Läs mer på CynoSures hemsida om TempSure® Envi

 Eller kontakta oss direkt för mer information.