Vår historia inom branschen

Om oss

Lång erfarenhet

Över 30 års erfarenhet

Vi är nordens ledande leverantör när det kommer till högteknologiska, dermatologiska och kosmetiska behandlingssystem. Vår kärnkompetens finns inom laser- och ljusbaserade lösningar. 

 

Vi har handplockat de bästa lösningarna inom branschen globalt och eftersträvar att leverera branschledande support varje gång.

 

När vi levererar en produkt finns det alltid möjlighet för en totallösning, inklusive utbildning och klinisk/teknisk support. 

Vi har sedan start varit verksamma i alla skandinaviska länder och har ett stort förtroende inom branschen. 

We light up your future

Samarbeten

Endast de mest seriösa aktörerna

Under de senaste 30 åren så har vi utvecklat samarbeten med de mest seriösa aktörerna på marknaden. Detta gör att vi kan leverera marknadens bästa högkvalitativa utrustning till våra kunder. 

 

Idag samarbetar vi med Cynosure/Palomar och Cryotech Nordic. Genom att välja ut den bästa utrustningen på marknaden kan vi leverera marknadsledande teknologier till er. 

Samarbetspartners

Cynosure / Palomar

Ledare, innovatörer, utvecklare och de bästa tillverkarna av energibaserade estetiska och medicinska behandlingssystem.

 

Cynosure utvecklar och tillverkar ett brett sortiment av ledande behandlingsapplikationer för hårborttagning, hudföryngring, ärrreduktion, bodysculpting med mera.

 

Deras innovativa produkter används över hela världen av läkare och estetiska kliniker för att erbjuda de senaste behandlingarna till patienterna. 

 

Läs mer på deras hemsida HÄR!

Samarbetspartners

CTN - CryoTech Nordic

CTN är ett globalt marknadsledande högteknologiföretag som specialiserat sig på tillverkning och försäljning av kryoterapiutrustning och tillbehör. 

 

CTN Group grundades 2013, har sitt säte i Irland och är verksamt i flera länder runtom i världen. CTN:s R&D Showroom ligger i CTN Center i Helsingfors, Finland.

 

Succéer som CryoCabin™ och X°CRYO ™ (som är CE-märkt och EMC/ILD-certifierad) har revolutionerat kryoterapibranschen.

 

Läs mer på deras hemsida HÄR!

Över hela skandinavien

Vi erbjuder service och utbildning i hela skandinavien med stort tekniskt och djupt teoretiskt kunnande inom branschen.