Potenza™

The New Standard in RF Microneedling

Revolutionerande enhanced topical penetration

Potenza tar RF-mikronålning till nya nivåer. Mångsidigheten i detta system ger dig möjlighet att anpassa behandlingar utifrån dina patients specifika behov. Alla hudtyper, var som helst på kroppen, när som helst på året.

CynoSure Potenza behandling - Meditech Scandinavia

4 OLIKA RF-LÄGEN FÖR GRUNDA OCH DJUPA BEHANDLINGAR I ETT SYSTEM​

En unik Fusion Tip som används för att förbättra aktuell penetration och maximera resultaten. Behandlar en större yta med minimal påverkan på epidermis.
CynoSure Potenza behandling - Meditech Scandinavia
Multinålsarrayer i olika densiteter.
  • Mono- & bipolär

 

  • 1 & 2 MHz

 

  • Unik Tiger Tip™-teknik med halvisolerade nålar för att behandla större vävnadsyta på flera djup. 

 

  • Singelnålshandstycke för precision och behandling av fläckar på huden. 

Världens första radiofrekvensmikronåling med 4 lägen

Hudföryngring är en stor och snabbt växande marknad. Den globala marknaden för energibaserade estetiska enhetsplattformar nådde 14 miljarder kronor 2018, och denna siffra fortsätter bara att öka. Microneedling är bland de behandlingar som ligger i täten när det kommer till estetiska behandlingar. År 2018 genomfördes 1,2 miljoner mikronålbehandlingar där konsumenterna spenderade 5 miljarder kronor på behandlingsavgifter.
 
CynoSures senaste innovation, Potenza, tar mikronåling till nya nivåer. Detta revolutionerande system erbjuder världens första 4-läges RF-mikronålningssystem som ger monopolär och  bipolär, 1 och 2 MHz kapacitet. Potenza-behandlingen är optimal för huduppstramning och gör det möjligt att förbättra utseendet på huden genom regenerering av produktion av elastin och kollagen.
 
Potenza-systemets mångsidighet gör att du kan anpassa behandlingar utifrån patientens specifika behov. Läs vidare för att lära dig mer om hur Potenza ger resultat och hur CynoSure förändrar spelplanen när det gäller mikroneedlingsteknik.

Microneedling på en ny
nivå med Fusion Tip

Före Och Efter Behandling

Resultat från behandling med Potenza

 Eller kontakta oss direkt för mer information.