FlexSure Logga. Meditech Scandinavia - CynoSure

Världens första flexibla RF-applikator

Efterfrågan på radiofrekvensbaserade, icke-kirurgiska hudföryngrings- och body contouring behandlingar fortsätter att växa i snabb takt. Faktum är att studier av ReportLinker förutspår att den globala marknaden för radiofrekvensbaserade enheter kommer att växa med en CAGR på 12,8 procent mellan 2021 och 2030.

 

Radiofrekvens är framtiden för estetiska behandlingar. Om du vill att din klinik ska ligga i framkant tar Cynosure radiofrekvensbehandlingar till nya nivåer med sin senaste innovation, FlexSure.

 

FlexSure erbjuder världens första och enda omslutbara RF-applikator. FlexSures flexibla applikator ger radiofrekventa energibehandlingar i djup vävnad på bara 15 minuter och anpassar sig till de svårbehandlade områdena som lår, armar, sidor, mage, skinkor och knän.

 

FlexSure är FDA-godkänt och utvecklad för TempSure-platformen. 

FlexSure Behandling. Meditech Scandinavia - CynoSure

Omslutande RF-behandling

FlexSure™ erbjuder flera applikatorstorlekar, vilket möjliggör flexibla, anpassade behandlingar. Dessa applikatorer ger en djup, jämn vävnadsuppvärmning som tränger igenom det subkutana fettlagret för att ge optimala body sculpting-resultat.

 

Med inbyggd realtidsavkänningsfunktion är allt du behöver göra helt enkelt att anpassa och placera applikatorn vid önskat behandlingsområde, ställa in måltemperaturen och låta behandlingen påbörjas.

 

 

Varför kommer dina patienter att älska FlexSure™-behandlingar?

 

FlexSure-behandlingar är bekväma och patienterna kan slappna av under 15-minutersbehandlingen. Många beskriver känslan  under behandlingen som en mild varmstenmassage. Dina patienter kan omedelbart återvända till sina dagliga aktiviteter utan smärta, svullnad eller begränsningar.

 

Dina patienter kommer att se resultat från en serie FlexSure-behandlingar, men antalet som krävs beror på deras mål och det område som behandlas. De flesta patienter behöver bara tre behandlingar, fördelade i intervall på 2 veckor, för att se optimala resultat.

Före & Efter

Se resultaten du kan uppnå med FlexSure™
Föregående bild
Nästa bild
FlexSure Handstycke. Meditech Scandinavia - CynoSure

Läs mer på CynoSures hemsida om FlexSure™

 Eller kontakta oss direkt för mer information.