Tänk dig multipla behandlingar på samma gång,
under samma tak.
Låt oss presentera anti-age kliniken.

Historia
Finland har gamla traditioner i att använda temperaturer under fryspunkten för att förbättra hälsan och utseende. Badning i isvak är förmodligen det första och äldsta sättet att använda extremt kalla temperaturer för vårt fysiska och estetiska välbefinnande.

CTN:s R&D-center i Finland säkrar att klinikerna får tillgång till den senaste teknologin inom området icke-kirurgiska Anti-Age behandlingar.

CTN presenterade den första generationens produkter och etablerade CTN Anti-Age kedjan av kliniker under 2013. Sedan de första Anti-Age klinikerna öppnade har konceptet växt och det finns numera kliniker även i London, Paris, Palma de Mallorca och på Ibiza.

CTN Anti-Age konceptet
CTN Medispa och Anti-Age konceptet är en ny och innovativ affärsmodell som använder det senaste icke-invasiva teknologierna inom olika estetiska behandlingar. Konceptet är utformat så att patienterna kan erhålla multipla behandlingar på samma gång och därigenom spara både tid och pengar.

Bredden och sammansättningen på utrustningarna gör att patienten kan erbjudas helkroppsbehandlingar simultant.

Behandlingarna innefattar icke-kirurgiskt face lift, rynkborttagning, och helkropps-Cryolipo behandlingar. Kroppsskulturering och fettborttagning är baserat på Cryo-teknik (fettfrysning), laser och ultraljudsteknik.

CTN Anti-Age konceptet har blivit en enorm framgång både i Finland och internationellt.

För mer information besök http://www.cryoklinikka.fi/