Cynosure/Palomar Vectus - världens snabbaste hårborttagningslaser

Cynosure/Palomar har testat behandlingshastigheten på den imponerande Vectus lasern mot en rad av marknadens övriga lasersystem – och resultatet, varje gång, ger en förkrossande seger till Cynosure/Palomar Vectus!

Exempelvis finns det en jämförelse mellan Lumenis LightSheer Duet och Cynosure/Palomar Vectus. Bägge behandlar en halv rygg med 10 J/cm2 och högsta repetitionsrate med samma operatör.

Se resultatet här:
www.youtube.com/watch

Det intressanta med denna jämförelse är att Lightsheer-systemet ursprungligen är utvecklat och marknadsfört av Cynosure/Palomar, före det såldes till dåvarande Coherent, som senare kom till at heta Lumenis. På många sätt ger jämförelsen en bra bild på vad duktiga ingenjörer kan uppnå på 10 år – i förhållande mot en icke-utvecklings-baserad organisation, som primärt önskar att sälja variationer av en existerande produkt.

Andra kliniska jämförelser förhåller sig till graden av hårborttagning, (clearance & permanency), obehag (smärta) osv. mellan Vectus och de konkurrerande systemen. Alla talar entydigt till Vectus fördel. Detta är, utan tvivel världens bästa specialiserade hårborttagningslaser.

Klicka här för att läsa mer i vår broschyr