Banbrytande teknologi – tillgänglig för alla

CTN Cryocabin erbjuder en ny och spännande metod för att öka patientens generella välbefinnande och hudkvalitet/spänst genom att exponera hela kroppen för temperaturer under nollpunkten, ända ner till minus 160 grader Celsius.
CTN Premium Pro™ är både designad och tillverkad i Finland vilket vi anser borga för hög kvalitet.

Flera behandlingsområden
Cryokabiner finns på mer än 400 större sjukhus samt medicinska och estetiska kliniker och ger imponerande resultat på en mängd olika indikationer och kliniska studier finns på en mängd olika indikationer. Kryoterapi behandlar effektivt läkande efter kirurgi, hudproblem såsom allergier och psoriasis, astma, ledinflammationer, hormonella störningar, depression mm.

Kort behandlingstid
Behandlingstiden är endast upp till 3 minuter, vilket gör detta till en högavkastande investering för den moderna hälso- och estetiska kliniken. Precis som CTN:s övriga produkter är Premium Pro Cryocabin enkel och säker att använda.

Under behandlingen exponeras patientens hud för temperaturer från -110 grader ner till -160 grader Celsius. Patientens upplevelse av att exponeras för så låga temperaturer är inte alls så extrem som de flesta föreställer sig. Receptorerna i vår hud kan inte registrera så låga temperaturer, därför kan de allra flesta klara hela behandlingstiden på 3 minuter utan några som helst obehag. Det finns inga som helst negativa konsekvenser av frekvent behandling , tvärtom kan behandling ske på daglig basis.

Perfekt för elitidrottare
Människor som är fysiskt aktiva och utövare av gymträning, crossfit eller andra, fysiskt krävande sporter kommer att dra stora fördelar av frekvent kryobehandling.
En 3-minuters session i en kryokabin reducerar mängden mjölksyra i blodet ner till normala nivåer i stort sett omgående, därför växer populariteten för denna typ av terapi mycket snabbt bland aktiva idrottsutövare.

En session i en CTN Cryocabin är totalt smärtfri och känslan efter är ett stort välbefinnande med snabba och kliniskt beprövade resultat. Fler och fler professionella lag inom olika idrotter, runt om i världen använder kryoterapi och CTN Cryocabins som en del i deras träningsprogram. Däribland ett flertal lag i NHL, NFL och NBA.

Nu gör vi denna banbrytande teknologi tillgänglig för oss alla.
Verkar det intressant? Hör av dig direkt till oss för mer information om kryo!

För mer information besök CryoCenter.se eller tillverkaren www.cryotechnordic.com